vRE Advocatuur

Het Kantoor

vRE Advocatuur biedt juridische bijstand op het gebied van echtscheiding en alle aanverwante onderwerpen (zoals alimentatie, omgang en verdeling) en jeugdrecht (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing). Hierbij staan een persoonlijke benadering en een realistisch behandeling van de zaak met een goede en heldere verwachting van de mogelijke uitkomst centraal.

Door de jarenlange praktijkervaring van mr. S.M.I. van Renterghem-Engelen kunt u rekenen op goede advisering en begeleiding. Wanneer uw zaak niet middels overleg is op te lossen, kan vRE Advocatuur u ook in een procedure kundig bijstaan.

U kunt bij vRE Advocatuur terecht zowel op basis van een toevoeging (pro deo) als op basis van een uurtarief. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met 06 - 12 765 865 of een bericht sturen aan info@vre-advocatuur.nl. U ontvangt gegarandeerd een spoedige reactie!

thomas-martinsen-2443-unsplash
sophie-van-renterghem-engelen

Sophie van Renterghem-Engelen

"Persoonlijk, doortastend en realistisch"

Uw advocaat

Sinds 2005 ben ik als advocaat werkzaam en beschik dan ook over ruime ervaring in het personen- en familierecht en jeugdrecht. In het familie- en jeugdrecht spelen vaak emoties een grote rol. Door mijn persoonlijke benadering is ruimte voor deze emoties, waarbij de juridische en zakelijke onderwerpen van de zaak niet vergeten worden. Verder kunnen cliënten bij mij rekenen op een realistisch aanpak van hun zaak, zodat onnodige kosten zoveel als mogelijk worden voorkomen.

Om tot een goed resultaat te komen, is samenwerking en een goede ‘klik’ met uw advocaat erg belangrijk, juist bij dit soort kwesties. Wilt u voor uw zaak kennis met mij maken, neemt u dan gerust contact op of stuur een email naar sophie@vre-advocatuur.nl.

Vanwege de regeling op de advocatuur staat Sophie van Renterghem-Engelen geregistreerd op de rechtsgebieden personen- en familierecht en jeugdrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor de handhaving van kwaliteit en deskundigheid dient voor deze registratie ieder jaar voldoende opleidingspunten behaald te worden.