Werkwijze

Kennismaking

Bij vRE Advocatuur kunt u terecht voor een gratis kennismakings-/adviesgesprek voor de duur van een half uur. Tijdens dat gesprek zal eerst uw vraag of probleem geïnventariseerd worden, waarna bekeken kan worden of uw zaak een kans van slagen heeft en wat daarvoor de beste aanpak is. Daarbij zullen ook afspraken over de kosten gemaakt worden en onderzocht worden of u wellicht in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (pro- deo). Meer informatie kunt u vinden bij tarieven.

Overleg

In de meeste situaties zal de eerste stap zijn om te proberen in overleg met de andere partij de kwestie te regelen. Zeker wanneer kinderen in het spel zijn, verdient dit de voorkeur. Als overleg niet mogelijk is of het leidt niet tot overeenstemming, zal na overleg met u een gerechtelijke procedure volgen. In beide situaties kunt u er zeker van zijn dat u op een deskundige manier en met oog voor de menselijke verhoudingen wordt bijgestaan.

Duidelijke communicatie

Gedurende de behandeling van uw zaak zult u vanzelfsprekend op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen in uw zaak. Eventuele vervolgstappen zullen vooraf met u besproken worden.

Kennismaken?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Ook een kennismakingsgesprek buiten de kantoortijden behoort tot de mogelijkheden.